NATURLIGT A-VITAMIN: VÄXTRIKETS RETINOL

Upptäck kraften från Nyponfröolja och Bakuchiol

A-vitamin är en av de mest välstuderade och bevisat effektiva ingredienserna för att förbättra hudens utseende. Det främjar cellförnyelsen, minskar synligheten av fina linjer och rynkor, samt kan hjälpa till att jämna ut hudtonen. Med sin kraftfulla förmåga att stimulera kollagenproduktionen kan A-vitamin också bidra till att göra huden fastare och mer ungdomlig.


En vanlig form av A-vitamin, som ofta används i syntetisk hudvård, är Retinol. Men det finns naturliga alternativ för dig som vill uppleva A-vitaminets fördelar och se samma fina resultat på huden, utan irritation och torrhet som syntetiska retinoider ofta orsakar.


Nyponfröolja – Royal Facial Oil

Nyponfröolja innehåller naturliga former av A-vitamin, främst i form av betakaroten och små mängder retinsyra. Betakaroten är ett provitamin, vilket innebär att huden kan omvandla det till aktivt A-vitamin (retinol).


Nyponfröolja är också rik på kraftfulla antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler och miljöskador, vilket kan förebygga att huden åldras i förtid. Dess antiinflammatoriska egenskaper gör Nyponfröolja även användbar vid behandling av hudproblem som akne, eksem och rosacea.


Nyponfröolja ingår i alla våra ansiktsoljor - Royal Facial Oil, som har en hög halt bio-retinol. Dessa oljor används efter rengöring, freshener och serum, alltså innan din dag- eller nattcreme. 


Royal Facial Oil GLA  – för alla hudtyper, utan eteriska oljor

Royal Facial Oil Clearing – för obalanserad/fet hud 

Royal Facial Oil Gentle – för känslig hud 

Royal Facial Oil Moist – för normal/torr hud 

Royal Facial Oil More – för mogen hud 

Royal Facial Oil Supplement – för mogen, tålig hud

Royal Facial Oil More

Handla här


Bakuchiol – Serum More

Bakuchiol är en annan naturlig motsvarighet till retinol, utvunnen från frön av Psoralea corylifolia-plantan. Den har visat sig förbättra hudtonen, minska synligheten av fina linjer och rynkor samt öka hudens fasthet utan de vanliga biverkningarna som kan följa med retinol.


Du hittar Bakuchiol i Serum More, som ger bäst resultat mot rynkor när det kombineras med någon av våra Royal Facial Oil med Nyponfröolja.

Serum More

Handla här

Dela detta inlägg
Arkiv
NATURLIG INTIMVÅRD
Så tar du hand om din mest ömtåliga hud