OOGVERZORGING

How to keep the skin around your eyes healthy and hydrated

Den tunna och ömtåliga huden runt ögonen behöver särskild omsorg och skräddarsydd vård. Eftersom ögonområdet har färre talgkörtlar än resten av ansiktet, saknar huden här ett bra naturligt skydd. Detta gör den mer utsatt för yttre påfrestningar och mer benägen till torrhet och känslighet. Livsstilsvanor, stress och brist på sömn kan också sätta sina spår, vilket kan resultera i fina linjer, mörka ringar och svullnad.


Kom ihåg att en liten mängd ögoncreme - ungefär storleken av ett riskorn - räcker per applicering. Klappa in försiktigt med fingertoppen och undvik att dra i huden. För extra vård kan du regelbundet använda en intensivbehandlande ögonmask.


Nedan har vi listat olika hudtillstånd och vilka produkter du ska satsa på!


Zwellingen rond de ogen

Eye Gel is een verkoelende ooggel die helpt bij zwellingen. Wordt altijd gebruikt in combinatie met een van de andere oogproducten.

Fina linjer och torrhet

Eye Cream är en intensivt återfuktande och utslätande ögoncreme för alla hudtyper och åldrar, berikad med kallpressad Jojobaolja och stärkande Nyponfröolja. Komplettera gärna med Eye Balm kvällstid, som ger extra skydd och vård under natten.

Eczeem rond het oog en op het ooglid

Gebruik Eye Cream på hela ögonlocket och följ upp med skyddande Eye Balm aan.

Rynkor

Eye Cream More är speciellt utvecklad för en mognare hud. Berikad med vitaminrik Havtornsolja och Persiskt Silkesträd, som hjälper till att verka uppstramande, utslätande och uppbyggande på huden. 

Donkere kringen onder de ogen

Breng Serum C aan onder Eye Cream De producten versterken elkaar om zo de donkere delen te op te lichten.

Oogschaduw blijft niet de hele dag zitten

Applicera Serum Moist over je oogcrème als primer.

Tranende ogen

Breng Eye Balm aan rond het oog als bescherming tegen kou en wind.

EYE CREAM

Handla här

EYE CREAM MORE

Handla här

EYE MASK

Handla här

Deel deze post
Archiveren
ATOPISCH ECZEEM
Huidadvies