MÅ Academy 2.0

05/06/2019 18:00 to 05/09/2019 12:00

Hotel Isla Mallorca & Spa
Palma, Spain

Ticket Type Sales End Price Quantity
Subscription
Free 0 left Sold Out

Är du redo för nästa utmaning?

Då ska du boka in dig på MÅ Academy 2.0! Med ny kunskap och mängder av idéer har vi nu vidareutvecklat vår populära utbildning MÅ Academy ytterligare för att ge dig en förstklassig utbildning inom sälj och marknadsföring.

Vi tillbringar tre lärorika dagar tillsammans i vackra och inspirerande Palma de Mallorca. Målet med resan är att fylla på med ny energi, nya säljkunskaper och att du åker hem med massor av glädje som får dig att vilja utveckla både dig själv och din salong.

På MÅ Academy tittar vi på sälj ur ett nytt perspektiv – hur får du hjärnan att vilja köpa? Hur triggar du kunderna att ”vilja ha” det du erbjuder? Vi går igenom smart och effektiv marknadsföring på din salong, på din hemsida, i nyhetsbrev och sociala medier. Tillsammans spånar vi kring nya försäljningskoncept och idéer för marknadsföring.

Citat från återförsäljare som gått MÅ Academy

"Just nu känns det som jag håller på att starta ett nytt företag (vilket inte är fallet). Det var verkligen en nyttig kurs, där jag fick upp ögonen på att göra mer av mitt företag." - Ulrika LUCKY FACE

"Till er som funderar på MÅ Academy i Palma – åk! Det senaste året har saker och ting verkligen satts i rullning för mig och min verksamhet, men enda sen i maj har jag, trots framgången, gått med en känsla av: ”Ska jag verkligen pyssla med detta?” Jag är en person som lätt tröttnar - det ska gärna hända saker hela tiden - på gott och ont… Veckorna innan jag åkte till Palma sökte jag till och med ett flertal andra jobb i helt andra branscher. Men. Efter dessa dagar vid Hotel Araxa med inspirerande workshops och föreläsningar från Catrin Sandgren, Anne Morenius och Maria Åkerberg har jag verkligen förstått att jag har det BÄSTA jobbet som finns! Med tips och knep har jag ökat min lönsamhet och försäljning nåt otroligt på en månad NYTÄNDNING DELUXE Tack Det enda jag faktiskt är besviken på, är att jag inte bokade några extra dagar ledigt i Palma eftersom det är så otroligt vackert där" - Sophie - Sophie Organic hudvård & Spa

Njut at Palma de Mallorca!

Vi ses i Palma de Mallorca 6-9 Maj 2019. Den här gången har vi valt att bo på fyrstjärniga Hotel Isla Mallorca & SPA. Vi träffas och äter en get-together middag på kvällen den 6 Maj. Utbildningsdagar är den 7-9 Maj. Kursen slutar vid lunch den 9 Maj. Vi rekommenderar att boka några dagar extra utöver kursen för att njuta mer av Palma och Mallorca. Dessa extra nätter bokar du själv direkt med hotellet om du önskar bo på samma hotell hela vistelsen. Uppge då att du har bokade nätter med gruppen "Scandinavian Academy for spa /MÅ Academy"

Möt våren i härliga Palma. Koppla av på någon av de många uteserveringarna eller njut av det spanska köket på någon tapasrestaurang. Ta med badkläder för ett dopp i Medelhavet! Palma är också känt för väldigt bra och varierande shopping. Här finns allt från Hugo Boss, Louis Vuitton och Versace till Zara, H&M och C&A. Utbudet är stort och passar alla plånböcker.

För den kultur- och historieintresserade är självklart den berömda Katedralen La Seu ett måste, liksom alla konstgallerier och stillsamma promenader i Palmas gamla stadskvarter.

Om du älskar att röra på dig är den långa strandpromenaden perfekt för till exempel promenader, cykelturer, en löprunda eller en tur med inlines.

Du som anmäler dig till utbildningen kommer att få fler tips när resan närmar sig.

Kursledare

Maria Åkerberg – Grundare och VD för DERMANORD.

Catrin Sandgren – Utbildare på DERMANORD, hudterapeut och driven säljare som brinner för företagsutveckling.

Anne Morenius – Anne har 25 års erfarenhet av spa-branschen, både som terapeut, i ledande befattningar och egenföretagare. Idag driver Anne Scandinavian Academy for Spa & Beauty som hon grundade 2012. Hon brinner för ekologisk hudvård, företagande och hälsofrämjande arbete. Sedan 2016 bor hon delvis i Palma, Mallorca, och är vår kontakt där.

Innehåll

 • Teori

MÅ Academy är en utbildning som riktar in sig på sälj och marknadsföring. Du får lära dig hur du kan nå ut till dina kunder på bästa sätt, både genom direktkontakt men även via sociala medier med mera.

Krav och förkunskaper

 • MÅ Academy är öppen för återförsäljare av MARIA ÅKERBERG som gått Grundläggande Produktutbildning. Du behöver inte ha gått MÅ Academy tidigare för att gå MÅ Academy 2.0.
 • Utbildningen är öppen för samtliga återförsäljare av MARIA ÅKERBERG, notera dock att minst en deltagare från varje företag måste vara hudterapeut eller spaterapeut och ha genomgått Grundläggande Produktutbildning, Kosmetisk Kemi samt Hudsjukdomar

OBS! Utbildningen och hotellrummen är endast för återförsäljare. Det finns tyvärr inte möjlighet att ta med sig sin respektive, då vi har endast ett fåtal platser vid varje kurstillfälle.

Anmälan

Anmäl er till utbildningen genom att skicka ett mejl till sofia.petersson@dermanord.se. Notera att ovanstående krav och förkunskaper måste vara uppnådda för att en anmälan ska vara godkänd. Bokningsbekräftelse skickas sedan till er via mejl.

Ange nedanstående uppgifter vid er anmälan

 • Företagsnamn
 • Organisationsnummer
 • Faktureringsadress
 • Mobilnummer
 • E-postadress
 • För- och efternamn på samtliga deltagare ni önskar att anmäla till utbildningen
 • Eventuella allergier eller specialkost
 • Vilket paket ni önskar (del i dubbelrum eller dubbelrum för eget bruk, se nedan under rubriken avgift)

Detta ingår i er anmälan:

 • Tre nätter (inklusive frukost) på Hotel Isla Mallorca & Spa
 • En gemensam middag måndagen 6/5
 • Lunch tisdag, onsdag och torsdag
 • 3-dagars utbildning med MARIA ÅKERBERG dagtid (preliminärt 09:00–14:00) tisdag, onsdag och torsdag
 • Fika under utbildningsdagarna
 • Alla avgifter inklusive den nya spanska turistskatten ingår i paketet. Priserna inkluderar moms

Detta ingår inte i er anmälan:

 • Resa till och från Mallorca
 • Transfer mellan flygplatsen och hotellet
 • Övrig mat och dryck som inte ingår i paketpriset

Avgift

Paketpris per person (inklusive moms):

 • Del i dubbelrum: 5 300 SEK
 • Dubbelrum för eget bruk: 7 100 SEK
 • Skulle ni vara 3 som vill bo tillsammans så sker detta på förfrågan till sofia.petersson@dermanord.se

Betalningsinformation kommer med bekräftelsen.

Anmälan är bindande och avbeställningsskydd ingår ej.

Vi har ett begränsat antal platser av varje rumstyp, och det är ”först till kvarn” som gäller. Alltså är det av största vikt att agera snabbt om du vet att du vill delta.

OBS! Utbildningen och hotellrummen är endast för återförsäljare. Det finns tyvärr inte möjlighet att ta med sig sin respektive, då vi har endast ett fåtal platser vid varje kurstillfälle.

Övrig information

Vill du förlänga vistelsen på Mallorca? Boka ytterligare nätter på Hotel Isla Mallorca & Spa här.

Where

Hotel Isla Mallorca & Spa
C/ PILAR JUNCOSA, 7
Palma,
Spain

When

From 05/06/2019 18:00
To 05/09/2019 12:00

Organizer

Dermanord – Svensk Hudvård AB
+46 340 - 27 00 00
info@dermanord.se
×