MÖT HÖSTEN MED EN STARK HUDBARRIÄR

Uppdatera din hudvårdsrutin för att stärka huden inför en ny säsong

Visst är hösten härlig, med sina eldiga löv och krispiga luft? Den nya årstiden kan dock innebära utmaningar för huden, som ofta yttrar sig i form av torrhet och rodnad. Med några enkla justeringar i din hudvårdsrutin kan du förbereda den för kommande säsong och bibehålla sommarens lyster ända in i den bitande decemberkylan!


Mer fukt ger mindre fnas

Med fallande temperaturer sjunker också luftfuktigheten, vilket kan resultera i besvärande yttorrhet och rodnad. Ge din hud extra kärlek med en fuktgivande ansiktsmask. Testa gärna Face Mask Moist, som du kan låta sitta kvar över natten.



Face Mask Moist

Addera en fuktbevarande olja

Blåst och kyla kan försvaga hudens naturliga skyddsbarriär, vilket gör den känslig och irriterad. Känner du igen den stramande känslan som är vanlig under vinterhalvåret? Satsa på att inkludera en passande Royal Facial Oil i din dagliga rutin. Den hjälper till att låsa in fukten och stärker hudens motståndskraft mot väder och vind.


Royal Facial Oil Moist


Royal Facial Oil Moist

Ge en skjuts till cellförnyelsen

Regelbunden exfoliering hjälper huden att göra sig av med döda och torra hudceller, förbättrar dess lyster och förbättrar också effekten av efterföljande vård. AHA & Jojoba Peeling passar alla hudtyper och städar rent med hjälp av Mjölksyra och små pärlor av Jojobaolja.

AHA & Jojoba Peeling


AHA & Jojoba Peeling


Välj en mild rengöring

Det är viktigt att använda en skonsam rengöring för att inte störa hudbarriären och bevara hudens naturliga fuktbalans. Klicka här för att läsa vår guide om vilken rengöring som passar för just din hudtyp!

Olive Cleansing


Olive Cleansing

Dela detta inlägg
Arkiv
ALLT OM VÅR MJÖLKSYRA
Naturlig AHA från sockerbetor med många fördelar för huden