NATURLIG INTIMVÅRD

Så tar du hand om din mest ömtåliga hud

Intimhygien är en central del av vårt dagliga liv, men det är också ett ämne som kan vara lite känsligt att prata om. Att ta hand om sitt intimområde på rätt sätt är dock avgörande för både hälsa och välbefinnande. Ge ditt underliv den omsorg det förtjänar med en skonsam intimvårdsrutin!


Ett underliv i balans med rätt pH-värde


Intimområdet är känsligt och har en speciell balans av gynnsamma bakterier och ett pH-värde som behöver upprätthållas för att undvika besvär. Den naturliga miljön i underlivet är vanligtvis sur, med ett pH-värde mellan 3,8 och 4,5. Denna surhet hjälper till att bibehålla en balanserad bakterieflora.


Om pH-balansen rubbas kan det leda till irritation, klåda och ökad risk för infektioner, som svampinfektioner eller bakteriell vaginos.


Intimvårdsrutin med snälla produkter


Undvik starka tvålar och parfymerade produkter som kan störa pH-balansen. Tvätta med vanligt vatten eller Intimate Foaming Wash, speciellt framtagen för intimområdet.


Intimate Foaming Wash

Handla här


Vårda torra slemhinnor med Royal Body Oil som skyddar och bevarar fuktbalansen. Den innehåller näringsrik Havtornsolja och lugnande eterisk olja av Neroli.

Royal Body Oil

Handla här


Vid intimrakning är Shaving Cream ett utmärkt val. Denna rakcreme med Jojobaolja gör hårstråna mjuka och ger ett fint glid till hyveln. Berikad med eteriska oljor av Apelsin och Lavendel som verkar renande och lugnande och hjälper till at motverka besvär med inåtväxta hårstrån.

Shaving Cream

Handla här





Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
MÖT HÖSTEN MED EN STARK HUDBARRIÄR
Uppdatera din hudvårdsrutin för att stärka huden inför en ny säsong