HITTA DIN PERFEKTA MASCARA

Naturlig look, maffiga volym eller magisk längd?

Alla mascaror i sortimentet från MARIA ÅKERBERG har ett helt naturligt innehåll med vårdande, vegetabiliska och veganvänliga ingredienser, som hjälper till att bygga upp fransarnas längd och volym. Vi använder exempelvis Majsfibrer för att skapa den förlängande effekten, Karnaubavax för att bygga upp volym och för den intensiva svärtan används naturliga mineraler som Järnoxid. Mascarorna har en mycket hållbar formula men är inte vattenfasta. 


Tre mascaror med olika egenskaper – vilken är rätt för dig?


För ett naturligt resultat 

Mascara Natural ger dig mjukt markerade och vackra fransar. Den spiralformade borsten separerar fransarna och bygger upp dem med en lätt känsla, vilket ger en subtil effekt. Perfekt för vardagsmakeupen eller för dig som önskar en mer naturlig look.


Mascara Natural

Handla här


För dramatisk effekt 

Med en generös borste och en volymbyggande formula ger Mascara All In One imponerande volym och längd. För maximalt fylliga fransar, applicera flera lager för att förstärka effekten.

Mascara All in One

Handla här


Definition från rot till topp

Mascara Lash Definition är idealisk för den som vill ha perfekt definierade och långa fransar med minimal ansträngning. Den smidiga, kamformade borsten separerar och täcker varje frans jämnt, för ett klumpfritt och elegant resultat.

Mascara Lash Definition

Handla här


Användning

Applicera mascaran i en ”sick-sack-rörelse” från rot till topp; ett lager för en mer naturlig look, flera lager för en mer markerad ögonmakeup. Undvik att pumpa borsten upp och ner i behållaren för att inte få in luft, vilket kan torka ut produkten.


Så tvättar du av din mascara

Använd Eye Makeup Removeralternativt Pre-Cleansing Oil på en torr bomullsrondell och stryk försiktigt över ögonområdet.


Bonustips för en markerad fransrad

För att skapa intrycket av en fylligare franslinje rekommenderar vi Eyeliner. Applicera och sudda sedan med Eyeliner Brush för en mjuk, sotad finish.



Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
VÄLKOMNA SOLEN!
Skydda huden mot de starka solstrålarna