VÄGEN TILL EN FRISK HUD GÅR VIA MAGEN

Boosta din tarmhälsa med PROBIOSKIN+

Att ta hand om sin mag- och tarmhälsa är avgörande för hela kroppens välmående. Magen fungerar som centrum för vår hälsa, och en balanserad tarmflora spelar en nyckelroll. Med rätt mix av goda bakterier i tarmen kan du förbättra din matsmältning och stärka ditt immunförsvar. Men fördelarna stannar inte där. Läs vidare för att upptäcka hur en glad mage kan bidra till en strålande hud och ett starkare hår!


Tarmflorans viktiga roll 

Tarmfloran, eller mikrobiomet, består av biljoner bakterier och andra mikroorganismer som lever i våra tarmar. Dessa små vänner hjälper till med många viktiga kroppsfunktioner, såsom matsmältning, immunförsvar och påverkar även ditt humör. En balanserad tarmflora gör att vi kan bryta ner maten bättre, vilket leder till bättre näringsupptag och en friskare metabolism.

Obalans i tarmen ger obalans i huden

Tarmens hälsa påverkar även vår hud. Om tarmfloran är i obalans kan det leda till inflammation i kroppen, vilket ofta syns som hudproblem som akne, eksem eller rosacea. När tarmarna inte fungerar som de ska kan kroppen få svårare att göra sig av med toxiner, vilket kan förvärra både inflammation och hudproblem.


Maxat näringsupptag för ett starkare hår

Precis som huden påverkas håret av hur tarmarna mår. Hårfolliklarna behöver en ständig tillförsel av näringsämnen för att producera ett starkt och friskt hår. Om tarmarna inte kan absorbera näringsämnen ordentligt på grund av obalans i tarmfloran kan det leda till näringsbrist och sämre hårkvalitet.


En balanserad tarmflora säkerställer att kroppen får tillräckligt med viktiga vitaminer och mineraler som biotin, zink och järn, vilka alla är nödvändiga för optimal hårtillväxt. Dessutom kan en frisk tarmflora minska risken för håravfall orsakat av stress och hormonell obalans.


Så får du enkelt i dig goda bakterier – Upptäck Probioskin+

För att hålla tarmfloran i toppform är det viktigt att få i sig goda bakterier, även kallade probiotika, genom kosten. Livsmedel som yoghurt, nötter, grönsaker och frukt är exempel på mat som främjar tarmhälsan. Undvik stress, dålig sömn, högt sockerintag och brist på fibrer, eftersom dessa faktorer kan störa tarmfloran.

För att enkelt få i dig de goda bakterierna kan du äta Probioskin+. Detta kosttillskott kompletterar dina hudvårdsprodukter och varje kapsel innehåller 4 miljarder mjölksyrabakterier som hjälper till att förbättra matsmältningen och näringsupptaget.

Testa att inkludera Probioskin+ i din dagliga rutin och ge din kropp, hud och hår de bästa förutsättningarna för att må bra!

PROBIOSKIN+

HANDLA HÄR


Dela detta inlägg
Arkiv
ETT STARKARE HÅR MED BRÄNNÄSSLA
Mycket mer än bara ett besvärligt ogräs