EGENVÅRD FÖR KROPP OCH SINNE MED SERIEN BEAUTIFUL

Välbefinnande genom aromaterapi

Att förundras över en vacker solnedgång är enkelt. Att stanna upp och uppskatta landskapet när du passerar ett knallgult rapsfält är inte heller svårt. Men hur lätt är det att uppskatta sin egen spegelbild? Kan du stanna upp och häpna över hur vackert unik du är?

I dagens samhälle, präglat av ytlighet, kämpar många – framför allt unga tjejer - med att erkänna sin egen skönhet och att vara nöjda med det de ser i spegeln. Det vill vi försöka ändra på. Vi tror att aromaterapi och egenvård kan vara ett bra första steg mot att börja älska oss själva och det naturligt vackra. 


Produktserien Beautiful är framtagen med just detta i åtanke. Här kombineras eteriska oljor av energigivande Apelsin och upplyftande Kardemumma, vilka skämmer bort din hud och dina sinnen, som enligt aromaterapin ska hjälpa dig att fokusera på din inre balans samt bli mindre självkritisk.


I serien ingår:


Hair & Body Shampoo Beautiful

Ett skonsamt schampo och en uppfriskande duschgel i ett. Passar särskilt bra till ett torrt, matt och livlöst hår. De milda, rengörande ingredienserna kommer från Kokos och Majs och bevarar hudens naturliga, skyddande syramantel. 


Hair Conditioner Beautiful

Ett mjukgörande balsam med Jojobaolja som effektivt reder ut håret och ger vacker glans utan att tynga ner. 


Hand Cream Beautiful

En mjukgörande handcreme berikad med kallpressad Jojobaolja, naturlig Mjölksyra (AHA) och Sheasmör som effektivt lindrar och motverkar torrhet. Titandioxid och C-vitamin hjälper till att förebygga solskador. 


Body Lotion Beautiful

En kombination av växtoljor, vitaminer och mjölksyra (AHA) hjälper huden på kroppen att bibehålla en bra fukt- och fettbalans. Berikad med Bergamottolja som hjälper till att lindra eksem och psoriasis. 


Deo Roll-On Beautfiul

En effektiv, flytande deodorant i roll-on-förpackning, fri från aluminiumklorid och triklosan. Istället är den berikad med naturligt bakteriedödande ingredienser som motverkar svettlukt.

HAIR & BODY SHAMPOO BEAUTIFUL

HANDLA HÄR

HAIR CONDITIONER BEAUTIFUL

HANDLA HÄR

BODY LOTION BEAUTIFUL

HANDLA HÄR

HAND CREAM BEAUTIFUL

HANDLA HÄR

DEO ROLL-ON BEAUTIFUL

HANDLA HÄR


Dela detta inlägg
Arkiv
VÄGEN TILL EN FRISK HUD GÅR VIA MAGEN
Boosta din tarmhälsa med PROBIOSKIN+