PRODUKTSERIEN MOIST

Mjukgörande och återfuktande produkter för normal och torr hud
Produktserien Moist är speciellt framtagen för att återställa och bevara fuktbalansen hos en torr hud, men passar alla hudtyper i behov av en extra fuktboost. Med en kombination av återfuktande och närande ingredienser hjälper produkterna till att bygga upp en starkare hudbarriär, för att effektivt motverka fuktförlust. Resultatet är en hud som återfår sin naturliga lyster, smidighet och mjukhet. 

Serien består av serum, ansiktsolja, ansiktsmask och ansiktscreme. I innehållet hittar du bland annat fuktbindande Mjölksyra, fuktbevarande örtsalter och stärkande ceramider.

Lär mer om torr hud och vad du ska tänka på här 

Hudvårdsrutin för torr hud

Passande rengöring för torr hud är Olive Cleansing. Komplettera även din rengöring med ansiktsvattnet Neroli Freshener.

Rekommenderat serum är Serum Moist som tillför fukt på djupet.

Som ansiktsolja kan du använda Royal Facial Oil Moist som mjukgör huden och hjälper till att bevara en optimal fuktnivå.

Face Lotion Moist eller Face Dream används som dagcreme. Face Dream är vår fetaste dagcreme som passar en väldigt torr hud. Till kvällen kan du istället använda Night Cream.

Runt ögonen rekommenderar vi att du använder vår fuktgivande Eye Cream eller Eye Cream More för dig med mer mogen hud.

SERUM MOIST

KÖP HÄR

ROYAL FACIAL OIL MOIST

KÖP HÄR

FACE LOTION MOIST

KÖP HÄR

OLIVE CLEANSING

KÖP HÄR

FACE MASK MOIST

KÖP HÄR

NEROLI FRESHENER

KÖP HÄR

Fuktgivande kur 

Om du känner att huden behöver en snabbstart rekommenderar vi att du gör vår återfuktande kur med Papaya Peeling och Face Mask Moist fem nätter i sträck. Fortsätt ytterligare fem nätter med endast Face Mask Moist. Därefter gör du kuren cirka två gånger i veckan.

PAPAYA PEELING

KÖP HÄR

FACE MASK MOIST

KÖP HÄR

Bonustips

Vid kallt eller blåsigt väder, eller när huden känns extra torr och skör kan du addera Face Balm till din hudvårdsrutin. Detta är en mjukgörande ansiktsbalm som kapslar in fukt i huden och skyddar från yttre påfrestningar såsom kyla och vind. Till kvällen använder du istället Night Balm.

Vi rekommenderar också att förse mage och tarm med nyttiga Mjölksyrabakterier, för att stärka huden inifrån. Detta gör du med vårt kosttillskott PROBIOSKIN+.

PROBIOSKIN+

KÖP HÄR

Hör av dig till oss och prata med en av våra hudterapeuter för att hitta din perfekta hudvårdsrutin.

Dela detta inlägg
Etiketter
Arkiv
HÅRVÅRD